ΠΑΟΚ: Στόχος το πρώτο 3Χ3 της σεζόν και η 3η θέση - Η ενδεκάδα Λουτσέσκου για Βόλο

ΠΑΟΚ: Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στη φετινή Super League, για πρώτη φορά στο νέο πρωτάθλημα, θέλει ο «Δικέφαλος του Βορρά» κόντρα στον Βόλο.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το βράδυ της Κυριακής (13/11) την ομάδα της Μαγνησίας στην Τούμπα, στο τελευταίο, υπό προϋποθέσεις, ματς που θα δώσει στην Τούμπα για το 2022. Οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από τις νίκες επί των ΠΑΣ Γιάννινα και Ιωνικό και θέλουν για πρώτη φορά στη σεζόν να φτάσουν στο 3Χ3.

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να πάρουν το «τρίποντο» και για βαθμολογικούς λόγους, καθώς σε περίπτωση νίκης θα προσπεράσουν τον Βόλο, που αυτή τη στιγμή είναι στο +2 και ενδεχομένως τον Ολυμπιακό, αν οι Πειραιώτες δεν κερδίσουν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ετοιμάζει τα σχέδιά του για τη «μάχη» της Τούμπας, μετρώντας σημαντικές επιστροφές, όχι μόνο στην αποστολή, αλλά και την αρχική ενδεκάδα, καθώς οι Κουλιεράκης και Κούρτιτς θα βρίσκονται, όπως όλα δείχνουν, στο βασικό σχήμα.

Συγκεκριμένα, ο Κοτάρσκι θα υπερασπιστεί την εστία του ΠΑΟΚ. Οι Σάστρε και Ράφα Σοάρες θα καλύψουν τα δύο άκρα της άμυνας, με τους Ίνγκασον και Κουλιεράκη στο κέντρο. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Σβαμπ και Κούρτιτς, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στα δεξιά, τον Κωνσταντέλια στα αριστερά και τον Αουγκούστο στον άξονα, πίσω από τον Ολιβέιρα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×