ΑΕΚ: Περιμένοντας τους τραυματίες ενόψει της επανέναρξης

Τρεις παίκτες της ΑΕΚ βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Σε άδεια βρίσκονται οι παίκτες της ΑΕΚ, τουλάχιστον όσοι δεν έχουν υποχρεώσεις στο Μουντιάλ ή στην εθνική τους ομάδα. Ωστόσο, υπάρχουν και τρεις ποδοσφαιριστές που πρόσφατα υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση.

Ο λόγος για τους Νίκλας Ελίασον, Στίβεν Τσούμπερ και Νόρντιν Άμραμπατ, που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας. Ο τραυματισμός του Σουηδού εξτρέμ ήταν ο πιο σοβαρός και η επιστροφή του θα καθυστερήσει αρκετά. Γι’ αυτό άλλωστε η άμεση ένταξη του Πάολο Φερνάντες στη μίνι προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία έχει μεγάλη σημασία.

Ο Στίβεν Τσούμπερ αποφάσισε να αντιμετωπίσει δραστικά το πρόβλημα στους κοιλιακούς, με το μεγάλος κόστος να είναι ότι χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Ελβετός άσος αποφάσισε να θυσιάσει την ευκαιρία να αγωνιστεί στα γήπεδα του Κατάρ, προκειμένου να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Η επιστροφή του στις προπονήσεις αναμένεται στις αρχές Δεκεμβρίου και ίσως είναι έτοιμος να παίξει ξανά στα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ το 2022.

Με πρόβλημα αγωνιζόταν στα τελευταία παιχνίδια και ο Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο. Για τουλάχιστον 4 εβδομάδες δεν θα μπορεί να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αλλά έχει τον χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα και να μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Το αν οι Τσούμπερ και Άμραμπατ θα ακολουθήσουν την αποστολή της ΑΕΚ στην Ολλανδία, εξαρτάται και από τον Ματίας Αλμέιδα, καθώς θα ήθελε να τους έχει μαζί, έστω κι αν δεν είναι 100% έτοιμοι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×