Ολυμπιακός: Φιλικά με Χάντερσφιλντ και Σταντάρ Λιέγης στην Ισπανία (photo)

Τα δύο φιλικά ματς που θα δώσει κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ισπανία ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα παίξει κόντρα στην Χάντερσφιλντ και Σταντάρ Λιέγης.

Η ομάδα του Μίτσελ θα αναχωρήσει στις 28 Νοεμβρίου για την Ισπανία και τη Μαρμπέγια, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της χειμερινής προετοιμασίας, ελέω και της διακοπής του Μουντιάλ 2022 που διεξάγεται στο Κατάρ.

Ο Ισπανός τεχνικός και οι συνεργάτες του θα δουλέψουν στους τομείς που έχουν διαπιστώσει πως χρειάζονται και για τον λόγο αυτό, ο Ολυμπιακός θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ιβηρική χερσόνησο.

Το πρώτο «τεστ» προγραμματίστηκε κόντρα στην Χάντερσφιλντ. Η σέντρα έχει οριστεί για την 1η Δεκεμβρίου στις 17:00 (ώρα Ελλάδας), ενώ η δεύτερη αναμέτρηση είναι απέναντι στην Σταντάρ Λιέγης, στις 4 του μηνός με ώρα έναρξης τις 18:00 (ώρα Ελλάδας).

Τα φιλικά του Ολυμπιακού κατά την περίοδο της χειμερινής προετοιμασίας θα ολοκληρωθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 10 Δεκεμβρίου, απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ και θα ξεκινήσει στις 19.00.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×