Άρης: Αμφίβολος ο Ετέμπο, επίσημο «τέλος» για Ντιόπ

Άρης: Ανακοινώθηκε και τυπικά το τέλος της συνεργασίας με τον Ντιόπ, τη στιγμή που η συμμετοχή του Ετέμπο στο ματς με τον Λεβαδειακό είναι αμφίβολη.

Μία προπόνηση έμεινε πριν το ταξίδι του Άρη στη Λιβαδειά, για τον αγώνα Κυπέλλου που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (16/12). Οι «κίτρινοι» θα μάθουν την αποστολή που θα ανακοινώσει ο Άλαν Πάρντιου μία μέρα πριν τον αγώνα. Με τον Άγγλο να έχει ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Αυτό αφορά τον Πίτερ Ετέμπο. Ο Νιγηριανός χαφ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξιό γαστροκνήμιο και έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης την Τετάρτη (14/12). Οπότε αναφορικά με τη συμμετοχή του στην αποστολή, όλα θα κριθούν τελευταία στιγμή.

Κατά τα άλλα, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα το τέλος της συνεργασίας του Παπέ Σεϊχ Ντιόπ. «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση –κοινή συναινέσει- της συνεργασίας της με τον Pape Cheikh Diop Gueye», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των «κίτρινων»

*Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, θα διοργανωθεί μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και καλεσμένη είναι όλη η οικογένεια του Άρη. Στην αίθουσα «Crystal Hall» θα στηθεί το «ARIS CHRISTMAS VILLAGE», με δραστηριότητες, εκπλήξεις και δώρα για τους μικρούς φίλους της ομάδας. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί σύσσωμη και η ποδοσφαιρική ομάδα για να μοιράσει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί με τους φίλους της ομάδας και να συνομιλήσει μαζί τους.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×