Live Chat Παναιτωλικός-Ατρόμητος 2-0 (τελικό)

Παναιτωλικός-Ατρόμητος: Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση στο live chat του onsports.gr.

Μάχη στο Αγρίνιο ανάμεσα σε δύο αξιόμαχες ομάδες.

Ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Ατρόμητο και θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή. Ο Ατρόμητος με τη σειρά του θέλει το τρίποντο για να μπει δυναμικά στη διεκδίκηση μίας θέσης στην εξάδα.

Για τον Παναιτωλικό απών θα είναι ο Γιώργος Λιάβας. Αντίθετα, επιστρέφει ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης. Εκτός είναι και οι Στεργιάκης, Ντουάρτε, Μόρσεϊ, Μπακάκης, Βαρόνε.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Καρέλης, Πέδρο, Νταγκό, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβός, Ξενιτίδης, Σενγκέλια, Λαζαρίδης, Τσιγγάρας, Μαλής, Αναστασόπουλος, Νικολάου, Κοντογιάννης.

Ο Ατρόμητος έχει πολλές απουσίες και όλες στην άμυνα. Εκτός έμειναν οι Σουάρεθ, Κιβρακίδης, Μαυρομμάτης και ο τιμωρημένος Χατζηισαΐας.

Η αποστολή: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Πομόνης, Ντε Μποκ, Στρούγγης, Τζοβάρας, Μουντές, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Οικονομίδης, Κούεν, Δαλαμήτρας, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση στο live chat του onsports.gr.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×