Live Chat ΠΑΟΚ-Άρης 1-0 (Τελικό)

ΠΑΟΚ-Άρης: Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση στο live chat του onsports.gr.

Το πρώτο ντέρμπι του 2023 είναι αυτό της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται σε καλή κατάσταση εδώ και καιρό φιλοξενεί τον συμπολίτη Άρη. Ο «Δικέφαλος» στοχεύει σε μία ακόμα νίκη στην Τούμπα, προκειμένου να μειώσει στους 3 βαθμούς από τη δεύτερη ΑΕΚ και να μην απομακρυνθεί εντελώς από την κορυφή. Ο Άρης επιθυμεί να εξασφαλίσει την είσοδο την εξάδα και με νίκη μειώνει στον έναν βαθμό από τον μεγάλο του αντίπαλο.

Ο ΠΑΟΚ έχει εκτός τους τραυματίες Ελ Καντουρί, Κούρτιτς, Τσαούση. Αναλυτικά οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκης, Κάργας, Ίνγκασον, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α.Ζίβκοβιτς , Ολιβέιρα, Μπράντον».

Ο Άρης έχει εκτός τους Πάλμα, Ενκουλού (τραυματίες) και τους Χαϊροβιτς, Μαρμαρίδη, Τανούλη, Παναγίδη, Χατζηιωάννου, Καρακασίδη.

Η αποστολή: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούμπερ, Ματέο Γκαρσία, Μανού Γκαρθία, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκεζ, Ετέμπο, Καμάτσο, Μαντσίνι, Νταμπό, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάγιο, Σγούρος.

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση στο live chat του onsports.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×