Παναθηναϊκός: Παραδοχή του προπονητή της Κρουζ Αζούλ πως θέλει να φύγει ο Αντούνα!

Παναθηναϊκός: Ο Ραούλ Γκουτιέρες, τεχνικός της Κρουζ Αζούλ, παραδέχτηκε ουσιαστικά πως επιθυμία του Αντούνα είναι να συνεχίσει στο «τριφύλλι».

Την ώρα που το ESPN έκανε λόγο για απόρριψη της τελευταίας προσφοράς του Παναθηναϊκού απ’ την Κρουζ Αζούλ, αλλά και για μείωση απαιτήσεων της Μεξικανικής ομάδας, ο τεχνικός του κλαμπ έκανε δηλώσεις. Ο Ραούλ Γκουτιέρες μίλησε με αφορμή την πρεμιέρα του Μεξικάνικου Πρωταθλήματος, όπου η Κρουζ Αζούλ έχει να αντιμετωπίσει την Τιχουάνα.

Ο Ουριέλ Αντούνα είναι εκτός αποστολής και ο τεχνικός της ομάδας ρωτήθηκε για την υπόθεσή του. Ευθέως παραδέχτηκε πως ουσιαστικά επιθυμία του 25χρονου είναι να συνεχίσει στην Ευρώπη, δηλαδή τον Παναθηναϊκό. Συμπληρώνοντας με νόημα πως κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, όσο σημαντικός κι αν είναι.

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Κρουζ Αζούλ:

«Αντιμετωπίζουμε ένα από αυτά τα θέματα που πάντα υπάρχουν σε μία μεταγραφική περίοδο. Όλες οι συνθήκες και τα δεδομένα αναλύονται προσεκτικά. Φαίνεται τι θέλει ο παίκτης, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, όμως απ’ την άλλη ο Ούριελ είναι μια μεγάλη επένδυση που έχει κάνει η Κρουζ Αζούλ. Υπάρχουν λοιπόν πολλοί παράγοντες γύρω από αυτή την ιστορία. Ας ελπίσουμε ότι θα επιλυθεί σύντομα.

Για εμάς ο Ουριέλ είναι ένας σημαντικός και βασικός παίκτης. Και είναι πάντα καλύτερο να τον έχεις, παρά να μην τον έχεις.

Είναι πολύ απλό: Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει κανένας αναντικατάστατος. Υπάρχουν πολλοί σημαντικοί παίκτες, αλλά ακόμα κι αν δεν τους έχεις πρέπει να βρίσκεις λύσεις. Γιατί; Επειδή υπάρχουν και άλλοι 25 που λένε ότι μπορώ κι εγώ, θέλω να το κάνω κι εγώ».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×