ΠΑΟΚ: Στους 100 καλύτερους ντριπλέρ κάτω των 23ων ετών ο Κωνσταντέλιας

ΠΑΟΚ: Διάκριση για τον Κωνσταντέλια αναφορικά με την ικανότητά του στις ντρίπλες - Στην κορυφή της λίστας ο Βινίσιους της Ρεάλ. 

Ως ποδοσφαιριστής ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει κάτι ξεχωριστό. Σπάνιο ταλέντο, με ικανότητα χειρισμού της μπάλας, η οποία σπανίζει στην ελληνική σχολή. Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ, είχε τιμητική διάκριση απ’ το CIES Football Observatory, Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών που βρίσκεται στην Ελβετία και δημιουργήθηκε το 1995 ως κοινοπραξία της FIFA με το Πανεπιστήμιο του Νοσατέλ.

Αφού χρησιμοποίησαν δεδομένα για την ντρίπλα σε αναμετρήσεις του τελευταίου χρόνου στα εγχώρια πρωταθλήματα, ετοίμασαν μια λίστα με τους κορυφαίους ντριπλέρ του πλανήτη, κάτω των 23ων ετών. Στην ανάλυση αυτή υπήρξαν πολλοί παράμετροι που μετρήθηκαν, όπως το επίπεδο αντιπάλων, πρωταθλήματος και συμπαικτών.

Ο Κωνσταντέλιας έχοντας μία ντρίπλα κάθε 24,5 αγωνιστικά λεπτά, είναι στην 57η θέση. Το ποσοστό επιτυχίας του στις ντρίπλες είναι 59,5%.

Κορυφαίος στη σχετική λίστα, φιγουράρει ο Βινίσιους της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βραζιλιάνος με μια ντρίπλα κάθε 15,5 λεπτά, έχει ποσοστό επιτυχία 50,3%. Δεύτερος έρχεται ο επίσης Βραζιλιάνος, Άντζελο Γκάμπριελ της Σάντος, ενώ τρίτος είναι ο Τζαμάλ Μουσιάλα της Μπάγερν Μονάχου.

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×