ΠΑΟΚ: Φιλική τεσσάρα στην Αλ Τααβόν

Θετικό δείγμα για τον ΠΑΟΚ στο φιλικό με την Αλ Τααβόν επί Ολλανδικού εδάφους – 4-1 επικράτησε ο «δικέφαλος», κορυφαίος ο Βρακάς.

Το πρώτο απ’ τα 2 φιλικά που θα δώσει ο ΠΑΟΚ μέσα σε δύο μέρες, είχε θετικό πρόσημο για τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Οι παίκτες που χρησιμοποίησε μετά το 25ο λεπτό… ρόλαραν και επικράτησαν εύκολα με 4-1 της Αλ Τααβόν. Μία μέρα πριν το παιχνίδι με τη Βέστερλο και την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη. Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν Βρακάς και Τζίμας.

Η Αλ Τααβόν προηγήθηκε στο ματς με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στα μέσα του πρώτου μέρους με τον Τζίμα να τελειώνει ωραία τη φάση στο πρώτο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος οι Θεσσαλονικείς ήταν ανώτεροι. Στο 57’ από ωραία ενέργεια του Βρακά, ο Μουργκ με σουτ έκανε το 2-1. Το 3-1 ήρθε με αυτογκόλ μετά από φάουλ του Βρακά, ο οποίος στο 72’ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς (59’ Ταλιχμανίδης), Τσαούσης (59’ Βιεϊρίνια), Μπάμπα (67’ Λύρατζης), Νάσμπεργκ (59’ Παναγιώτου), Κουλιεράκης, Βρακάς, Γιαξής, Μουργκ, Σ. Τζίμας (Γκορντεζιάνι), Ζίβκοβιτς Ρικάρντο (59’ Κανίς)

Αλ Τααβόν: Μάιλσον, Γκαμντί, Σαλούλι, Κάντις, Σααντ, Ασράφ, Μεδράν, Φλάβιο, Μπαχσέν, Αλ Αμρί, Ταβάμπα.
Αγωνίστηκαν και οι: Αλ Χασάν, Αλ Μαχντιουί, Αλ Μουγκαϊς.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×