ΠΑΟΚ: Ήττα με πολλά μηνύματα κόντρα στη Βέστερλο

ΠΑΟΚ: Ήττα με 3-2 απ' τη Βέστερλο με εμφανή ανασταλτικά προβλήματα για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου. 

«Καμπανάκι» ενόψει Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ήταν το φιλικό με τη Βέστερλο για τον ΠΑΟΚ. Το τελευταίο τεστ επί Ολλανδικού εδάφους, καθώς ο «δικέφαλος» επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη. Προβληματίζοντας τον Ράζβαν Λουτσέσκου για την ανασταλτική λειτουργία που ήταν τουλάχιστον προβληματική για να έρθει αυτό το 3-2.

Οι Θεσσαλονικείς άρχισαν καλά το ματς και στο 4’ προηγήθηκαν. Ο Ράφα Σοάρες έκανε τη σέντρα και ο Νάρεϊ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του ΠΑΟΚ.

Δέκα λεπτά μετά οι Βέλγοι «απάντησαν». Ο Ματσούο με ωραία κίνηση και σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Μέσα σε ένα λεπτό η Βέστερλο ανέτρεψε το σκορ, με τον Γιόου με ωραίο σουτ να κάνει το 2-1, σε φάση που άρχισε από κλέψιμο πάνω στον Κωνσταντέλια.

Γρήγορα ήρθε το 2-2 για τον «δικέφαλο», καθώς πριν το 20λεπτο ο Μπράντον με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν πιο κλειστό, αλλά οι Βέλγοι με τον Ντάτσι που ήταν ξεχασμένος απ’ την άμυνα του ΠΑΟΚ έκαναν το 3-2 στο 64’. Σκορ που ήταν και το τελικό. Με την αποστολή του ΠΑΟΚ να επιστρέφει στη βάση της, συνεχίζοντας τη δουλειά ενόψει Μπεϊτάρ.

ΒΕΣΤΕΡΛΟ: Γκίλεκενς, Φίξελες, Μπος, Μάντσεν, Γκουμουσκάγια, Γιόου, Ντάτσι, Ταγκίρ, Τζορντάνοφ, Νόισταντερ, Ματσούο.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα (Λύρατζης 63'), Εκόνγκ, Μιχαηλίδη, Ράφα Σοάρες (Βιεϊρίνια 74'), Τσιγγάρα, Σβαμπ, Νάρεϊ (Αντρέ Ρικάρντο 63' ) Π. Τζίμας (Κανίς 63'), Κωνσταντέλια και Μπράντον (Γκορεντζιάνι 76').

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×