ΠΑΟΚ: Σπουδαία κίνηση με τον Ντεσπόντοφ που ήθελε ο Ολυμπιακός!

Μεταγραφές: Παίκτης του ΠΑΟΚ ειναι ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη Λουντογκόρετς αντί 3 εκατ. ευρώ κι ενώ τον είχε στο στόχαστρο και ο Ολυμπιακός!

Σπουδαία κίνηση από τον ΠΑΟΚ και μεταγραφική νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό!

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά κινήθηκε με αποφασισικότητα τις τελευταίες μέρες κι έκανε δικό του τον Βούλγαρο εξτρέμ, Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Ο αθλητικός διευθυντής της Λουντογκόρετς είχε αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός κινούνται για την απόκτηση του διεθνούς Βούλγαρου άσου και παρά τις αρχικές διαψεύσεις ο παίκτης καταλήγει στην Τούμπα.

Ο Ντεσπόντοφ θα υπογράψει για 4 χρόνια, ενώ ο ΠΑΟΚ θα βγάλει από το ταμείο του το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ. Ο 26χρονος ταλαντούχος ακραίος επιθετικός αναμένεται την Κυριακή (3/9) στη Θεσσαλονίκη για να τελειώσει τη μεταγραφή και φυσικά θα δηλωθεί στη λίστα της UEFA για τα ματς των ομίλων του Conference League.

Ο Δικέφαλος κινήθηκε αστραπιαία, ψάχνοντας ποιοτική ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης και απέσπασε τη συμφωνία για τον Βούλγαρο εξτρέμ που προέρχεται από μία άκρως εντυπωσιακή σεζόν 48 παιχνιδιών σε όλες τις διοργανώσεις, με 19 γκολ και 22 ασίστ.

Αγωνίζεται από τον Ιούλιο του 2021 στην πρωταθλήτρια Βουλγαρίας και πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι αρχηγός στην εθνική του και μετράει 39 επίσημα ματς, με 10 τέρματα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×