Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Επιβεβαίωση και από τον προπονητή της Χετάφε για Μαξίμοβιτς

Μεταγραφές: Τους τελευταίους του μήνες στην Χετάφε διανύει ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς, με τον Χοσέ Μπορδαλάς να επιβεβαιώνει τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου (16/03) ο Άνχελ Τόρες, πρόεδρος της ισπανικής ομάδας επιβεβαίωσε τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Σέρβο μέσο. Όπως, τόνισε ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς δεν θα παραμείνει στη Μαδρίτη, αφού αποφάσισε να συνεχίσει στους «πράσινους» για να βρίσκεται κοντά στην πατρίδα του.

Λίγες ώρες αργότερα, ανάλογες ήταν οι αναφορές και του Χοσέ Μπορδαλάς, του προπονητή της Χετάφε, ο οποίος μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τον Σέρβο μέσο και την προσφορά του στην ομάδα.

«Τελικά, ο πρόεδρος το σχολίασε γιατί είναι πραγματικότητα. Αν δεν το επιβεβαίωνε, ήταν κάτι που θα γινόταν γνωστό. Έχουμε τόση αγάπη για αυτόν και έχει δώσει τόσα πολλά για τη Χετάφε, που είναι λυπηρό που δεν συνεχίζει μαζί μας. Τον αγαπάμε», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε ο 60χρονος κόουτς: «Από την πρώτη μέρα που ήρθε στη Χετάφε τα έχει δώσει όλα. Είναι αξιέπαινος, ένας παίκτης που δεν πρόκειται να συνεχίσει μαζί μας, ένας παίκτης ικανός την περασμένη εβδομάδα να σπάσει το ρεκόρ για χιλιόμετρα σε μία Λίγκα. Είναι μια απόφαση που έχει πάρει και πρέπει να γίνει σεβαστή».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×