Μεταγραφική «βόμβα» μεγατόνων: «Ο Ικάρντι θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα»!

Ο παλίος άσος της ΑΕΛ, Τουμέρ Μετίν ισχυρίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή πως ο Μάουρο Ικάρντι θα παίζει τη νέα σεζόν στην Ελλάδα.

Τα τουρκικά ΜΜΕ ασχολούνται πολύ συχνά με τις μεταγραφές στο ελληνικό ποδόσφαιρο και εμπλέκουν διάφορους παίκτες με τις ομάδες της Super League.

Αυτή τη φορά, όμως, ήρθε να ρίξει «βόμβα μεγατόνων» ένας πρώην ποδοσφαιριστής, ισχυριζόμενος πως ο πασίγνωστος Ιταλός επιθετικός, Μάουρο Ικάρντι θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο Τουμέρ Μετίν εμφανιζόμενος σε τηλεοπτική εκπομπή υποστήριξε: «Την περασμένη εβδομάδα, ένας δημοσιογράφος από τον ελληνικό Τύπο μου τηλεφώνησε για να πάρει τη γνώμη μου. Μου είπε ότι "φημολογείται πως ο Ικάρντι θα είναι στην Αθήνα του χρόνου και πως υπάρχουν πληροφορίες ότι υπάρχει συνάντηση"».

Ο Μετίν στη συνέχεια ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν ο Ικάρντι θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα, με τον βετεράνο ποδοσφαιριστή να ισχυρίζεται με βεβαιότητα: «Ναι, θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως στην Τουρκία, άνθρωποι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Γαλατασαράι θεωρούν πως αυτά τα σενάρια προκύπτουν από τον πρόεδρο της Φενέρ, Αλί Κοτς, προκειμένου να πλήξει τη Γαλατά.

Δείτε το βίντεο:

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×