Μοντέστο: «Δεν μετάνιωσα»

Ικανοποιημένος από την απόφασή του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Φρανσουά Μοντέστο.

Ο Γάλλος αμυντικός των «ερυθρόλευκων» μιλώντας σε ιστοσελίδα των οπαδών της Μπαστία, από την οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα, χαρακτήρισε τεράστια χαρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ τόνισε πως θα ήθελε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του στους Κορσικανούς.

«Είναι ξεκάθαρο, το να είσαι πρωταθλητής σε οποιαδήποτε χώρα είναι μία τεράστια χαρά. Επίσης, η οικογένειά μου περνάει πολύ καλά εδώ, μου συμπεριφέρθηκαν εγκάρδια και μπόρεσα να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα», ήταν αρχικά τα λόγια του 33χρονου άσου.

Και συνέχισε για τη νέα χρονιά και την συμμετοχή στο Champions League: «Την ερχόμενη σεζόν θα παίξουμε στο Champions League. Είναι όνειρο για όλους τους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται σε αυτήν τη διοργάνωση. Εδώ, ο κόσμος είναι φιλικός και ζεστός, το γήπεδό μας είναι γεμάτο σε κάθε παιχνίδι και αποτελεί μεγάλη χαρά για εμένα που είμαι εδώ. Ποτέ δεν μετάνιωσα για αυτή την επιλογή μου».

Όσον αφορά στις διαφορές που έχει το γαλλικό πρωτάθλημα με το ελληνικό, ανέφερε: «Στη Γαλλία το παιχνίδι έχει περισσότερη τακτική, είναι πιο αμυντικογενές. Στην Ελλάδα είναι πιο θεαματικό, εμείς παίζουμε πάντα για κερδίσουμε, χωρίς να μετράμε τις νίκες. Θέλουμε όσες περισσότερες γίνεται».

Τέλος, για το αν θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του με τη φανέλα της Μπαστιά, απάντησε: «Ξεκίνησα την καριέρα μου στην Μπαστιά και για μένα οποιασδήποτε παίκτης μπορεί να κλείσει την καριέρα του εκεί που την ξεκίνησε, αυτό είναι η απόλυτη αποθέωση. Αυτή τη στιγμή παίζω στην Ελλάδα, σε λίγο καιρό κλείνω τα 33 και έχω ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα μου. Ο σύλλογος είναι ικανοποιημένος από εμένα και το ίδιο και εγώ. Αλλά είναι αλήθεια πως είμαι ένας γνήσιος οπαδός της Μπαστιά και εάν ολοκληρώσω την καριέρα μου στη Σπόρτινγκ (σ.σ. Μπαστιά) θα έχει κλείσει ένας κύκλος».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×