Αλλαγή ηγεσίας στη Super League

Θέμα προέδρου και αναπληρωτή προέδρου αναμένεται να τεθεί στο συμβούλιο της Τρίτης - Αδαμίδης, Σπανός και ίσως Μαχλάς, οι υποψήφιοι για τη διαδοχή Μαρινάκη - Μποροβήλου

Η παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία της Super League αναμένεται να ζητηθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης, λόγω της εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση των «στημένων».

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι η ΑΕΚ, που με το... καλημέρα, έστειλε επιστολή ζητώντας να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες για την επόμενη μέρα στη Λίγκα, θα θέσει θέμα προέδρου και μένει να διαπιστωθεί αν την Τρίτη θα κάνει την εμφάνισή του στην Οδό Αστροναυτών και ο Παναθηναϊκός που τον τελευταίο καιρό απείχε λόγω της κόντρας με τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων».

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι θα τεθεί και θέμα αναπληρωτή προέδρου, αφού και ο Γιώργος Μποροβήλος είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση των στημένων αγώνων, ενώ η Λίγκα θα πρέπει να κινήσει διαδικασίες και για την αντικατάσταση του Αχιλλέα Μπέου στο Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Όλα αυτά βέβαια θα... τρέξουν την Τρίτη, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι η εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου θα διεξαχθεί σε επόμενη συνεδρίαση και φυσικά, με τη συμπλήρωση της νέας σύνθεσης της Super League, δηλαδή και με την τρίτη ομάδα της Football League.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Γιώργος Σπανός, είναι δύο από τους παράγοντες που σκέφτονται το ενδεχόμενο διεκδίκησης της προεδρικής καρέκλας της διοργανώτριας αρχής, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η έκπληξη σε περίπτωση ανόδου του ΟΦΗ, για μια υποψηφιότητα από τον Νίκο Μαχλά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×