ΑΕΛ καλεί Γαρπόζη!

Ο Στάθης Αλωνεύτης δεν είναι ο μοναδικός Κύπριος ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στην μεταγραφική ατζέντα της Λάρισας.

Εκτός από τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, υπάρχει και έτερος «εκλεκτός» από το «Νησί της Αφροδίτης»…

Κατά όπως φαίνεται, οι «βυσσινί» απλώνουν για τα καλά τα δίχτυα τους στην κυπριακή αγορά και βρίσκονται σε επαφές με έναν ακόμη παίκτη από την Μεγαλόνησο, ο οποίος όπως και ο Αλωνεύτης, στο παρελθόν πέρασε από τα ελληνικά γήπεδα….

Ο λόγος, για τον Αλέξη Γαρπόζη που προ ημερών έμεινε ελεύθερος από την ΑΕ Λεμεσού και εσχάτως διατηρεί «ανοιχτή- γραμμή» με την θεσσαλική ομάδα, όπως επιβεβαίωσε μιλώντας στο Onsports ο ατζέντης του Πέτρος Κονναφής.

«Πράγματι η Λάρισα εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον Γαρπόζη. Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε σε συζητήσεις, χωρίς να υπάρχει επίσημη πρόταση. Εκτός από την Λάρισα, πριν από δύο εβδομάδες ο πελάτης μου δέχτηκε διερευνητική κρούση και από την Ξάνθη με την οποία συνεργάστηκε στο παρελθόν. Τις επόμενες ημέρες θα είμαστε σε θέση να πούμε πολλά περισσότερα…» τόνισε ο κ.Κονναφής.

Να σημειώσουμε ότι 31χρονος αριστερός μέσος, είχε την φετινή σεζόν 22 συμμετοχές και 1 γκολ με την κυπριακή ομάδα, με την φανέλα της οποίας αγωνίζεται τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Η πρώτη του γνωριμία με το ελληνικό πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2004, έπειτα από την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ. Ο Κύπριος παίκτης δεν κατάφερε να στεριώσει στην Τούμπα και μετά από ένα χρόνο μετακόμισε από την Θεσσαλονίκη στην Ξάνθη, για λογαριασμό της τοπικής ακριτικής ομάδας.

Μετά από 2,5 χρόνια θητείας στα Πηγάδια, το καλοκαίρι του 2007 επέστρεψε στην Κύπρο για λογαριασμό του Απόλλων Λεμεσού, ενώ στην πορεία έπαιξε στην Ανόρθωση και στην ΑΕ Λεμεσού…

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×