Μάτος: «Έδειξαν κατανόηση»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την παραμονή του στην Μποταφόγκο ήταν ο Μαρσέλο Μάτος που ευχαρίστησε την διοίκηση του Παναθηναϊκού για την κατανόηση που έδειξε.

Γρήγορα βρέθηκε η λύση στην περίπτωση του Μαρσέλο Μάτος και του Παναθηναϊκού. Ο Βραζιλιάνος μέσος κατάφερε εντέλει να κάνει την επιθυμία του πραγματικότητα και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βραζιλία και την Μποταφόγκο.

Μιλώντας στα Μέσα της πατρίδας του και την ιστοσελίδα «esporte.ig.com.br», εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός έδειξε κατανόηση στην περίπτωσή του.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Συναντήθηκα με τη διοίκηση και εξήγησα πώς αισθανόμουν, πώς έχει η προσωπική μου κατάσταση και με κατάλαβαν. Ο νέος προπονητής και ο πρόεδρος της ομάδας έδειξαν κατανόηση, παρότι ήθελαν να μείνω. Όμως από την αρχή είχα καταστήσει σαφές πως επιλογή μου ήταν να επιστρέψω στο Ρίο, όπου βρίσκεται η οικογένειά μου κι έχω προσαρμοστεί άψογα. Ευτυχώς όλα πήγαν πολύ καλά.

Έκανα προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες κι έτσι δεν έχασα τη φόρμα μου. Τώρα απλώς θα ξεκουραστώ και θα είμαι κοντά στην οικογένειά μου. Από αύριο θα αρχίσω να γυμνάζομαι ξανά κι ελπίζω να παίξω την Κυριακή. Όλα θα εξαρτηθούν από την έκδοση των εγγράφων. Το θέμα είναι πως το άγχος έφυγε. Το σημαντικό είναι πως πλέον γνωρίζω πού θα ανήκω», είπε συγκεκριμένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×