Σοκ με Λάζαρο στον Παναθηναϊκό!

Ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο υπέστη τελικά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος μένει εκτός δράσης τουλάχιστον για πέντε μήνες!

Επιβεβαιώθηκαν – δυστυχώς – οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού αναφορικά με τον τραυματισμό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του «τριφυλλιού» υπέστη τελικά – όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υπεβλήθη – ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον για τους επόμενους τέσσερις με πέντε μήνες!

Ο Χριστοδουλόπουλος - υπέστη μεγάλη «ζημιά» για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι και πλέον μπορεί να θεωρεί εαυτόν μακράν το πιο άτυχο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια – επιστρέφει αύριο (16/07) το πρωί στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση από τον γιατρό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτη Κουλουμέντα.{textlink}

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής τίθεται πλέον νοκ-άουτ, τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα, γεγονός που αναγκάζει τόσο τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, όσο και τους διοικούντες το «τριφύλλι» ν’ αναθεωρήσουν τα πλάνα τους αναφορικά με το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας…

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×