Ούτε ώρα χαμένη...

Γελασμένοι ήταν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αν νόμιζαν πως θα γλυτώσουν τη σημερινή προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους λόγω του ταξιδιού!

Η απόσταση από το Άμστερνταμ μέχρι το Έρμελο, όπου έχει καταλύσει η αποστολή των «ερυθρολεύκων», είναι περίπου 75 χλμ, τα οποία το πούλμαν διέσχισε, λόγω των χαμηλών ορίων ταχύτητας, σε περισσότερο από μία ώρα. Η άφιξη της αποστολής συνδυάστηκε με φαγητό και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές πήγαν στα δωμάτιά τους, προκειμένου να ξεκουραστούν για περίπου δύο ώρες. Στις 20.00 (ώρα Ελλάδας) έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση, η οποία προφανώς, λόγω του ταξιδιού, θα είναι χαλαρή.

Τα βλέμματα αναμένεται να κλέψει, όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων», Φραν Γέστε, ο οποίος, όμως, αναμένεται ν’ ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα τις επόμενες μέρες, καθώς δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο φυσικής κατάστασης με τους συμπαίκτες του. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, πάντως, αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει, όπως διέρρευσε, τουλάχιστον στα δύο τελευταία φιλικά, με αντίπαλο την Μπρέντα (30/7) και την Χέρενφεεν (31/7).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×