Πλησιάζει το ντεμπούτο του Φέισα

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού αναμένεται να πραγματοποιήσει στο φιλικό της ερχόμενης Πέμπτης κόντρα στη Γουέστ Μπρομ στο Φάληρο, ο Λιούμπομιρ Φέισα ο οποίος φάνηκε να ξεπερνά τον τραυματισμό του.

Ο νεοαποκτηθείς Σέρβος μέσος συνέχισε και σήμερα το εντατικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί, ενώ έκανε και ασκήσεις με μπάλα χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση.

Θετικά εξελίσσεται και η αποθεραπεία του Φραν Γέστε ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα ανεβάζοντας ωστόσο ρυθμούς.

Από την προπόνηση αποχώρησε ο Γκαλίτσιος, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στον δεξιό προσαγωγό (η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο), ενώ ο Μπάλας Μέγιερι έβγαλε τον νάρθηκα από το χέρι του και αναμένεται να ενσωματωθεί σύντομα στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Επόμενη προπόνηση για τους «ερυθρόλευκους» που θα πάρουν μέρος αύριο (03/08) στην επίσημη φωτογράφιση της ομάδας για την περίοδο 2011/2012, είναι προγραμματισμένη για αύριο στις 19:00.

Νωρίτερα, οι Α. Παπαδόπουλος, Ριέρα, Γέστε, Κοστάντσο, Πάντελιτς και Δασκαλάκης θα παρουσιάσουν τις  επίσημες εμφανίσεις του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο «Red Store» του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» στις 16:30.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×