Plan b με Ανάν!

Μπορεί η απόκτηση του Φερνάντο Τισόνε να αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι Πειραιώτες δεν κοιτούν άλλες εναλλακτικές.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προχωρήσει σε συζητήσεις με τον Αργεντίνο άσο της Σαμπντόρια, μετά και τη σύμφωνη γνώμη του Ερνέστο Βαλβέρδε, ωστόσο ετοιμάζουν το plan b σε περίπτωση που τα πράγματα δεν έχουν ευτυχή κατάληξη, το οποίο περιέχει το όνομα του Άντονι Ανάν.

Όπως αναφέρει ο «Γαύρος», ο Γκανέζος μέσος της Σάλκε, ενημερώθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου πως δεν υπολογίζεται και θα πρέπει να βρει νέα ποδοσφαιρική «στέγη». Μάλιστα, ο πρώην άσος της Ρόζενμποργκ προτάθηκε στους Πειραιώτες, οι οποίοι ξεκίνησαν τις διαδικασίες για να μάθουν τις απαιτήσεις του παίκτη και του γερμανικού συλλόγου.{textlink}

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σάλκε ζητάει περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την πώλησή του, ενώ δέχεται να τον παραχωρήσει ως δανεικό για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, οι ιθύνοντες τον Ολυμπιακό βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία με την Γερμανία, καθώς θέλουν να κινηθούν άμεσα για την απόκτησή του, σε περίπτωση που κάτι «στραβώσει» στις διαπραγματεύσεις με τον Φερνάντο Τισόνε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×