Παρόντες Φέτσης και Τσίτας

Συνεχίζονται οι προπονήσεις της ΑΕΚ, με τους νεαρούς Φέτση και Τσίτα να δίνουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή (05/08).

Οι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ που αύριο το βράδυ στις 21:00 θα αντιμετωπίσουν την Χετάφε σε φιλικό παιχνίδι, με τον Φώντα Φέτση και τον Θωμά Τσίτα να παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει σχηματίσει καλή άποψη για τον νεαρό 20χρονο μέσο που ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και αναμένεται να κάνει σύντομα την τελική του εισήγηση στην διοίκηση για το αν πρέπει να αποκτηθεί ο Φέτσης ή όχι.

Όσο για τον Τσίτα, αυτό που μένει είναι να αφεθεί ελεύθερος από τον Ηρακλή και να υπογράψει με την Ένωση στην οποία και έχει συμφωνήσει.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με την προπόνηση της ΑΕΚ, ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης γυμνάστηκε ατομικά ενώ οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν κανονικά. Ο τεχνικός του «δικεφάλου» αναμένεται το πρωί του Σαββάτου να ανακοινώσει την αποστολή για το φιλικό με την Χετάφε στο ΟΑΚΑ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×