Λύση για Ουρτάδο, μέσω… Ιμπάνιεθ

Τον Ισπανό μάνατζερ Ινιάκι Ιμπάνιεθ έχει ενεργοποιήσει ο Ολυμπιακός προκειμένου να βρεθεί λύση στην περίπτωση του Μόισες Ουρτάδο.

Ο Ισπανός αμυντικός χαφ βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο στο δυναμικό των πρωταθλητών όμως περισσότερο έχει απογοητεύσει παρά έχει ικανοποιήσει με την παρουσία του και έτσι στον Ολυμπιακό ψάχνουν τρόπο να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του και την παρουσία του στο ρόστερ της ομάδας.

Οι εξαιρετικές σχέσεις του Ιμπάνιεθ, ο οποίος εκπροσωπεί και τον Ερνέστο Βαλβέρδε, με την διοίκηση των «ερυθρόλευκων» και τον Βαγγέλη Μαρινάκη έφεραν την συγκεκριμένη συνεργασία σε αυτή την υπόθεση, με τον Ισπανό μάνατζερ να ενημερώνει τους Πειραιώτες ότι τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά ζήτησε από τον Ιμπάνιεθ να βρει ομάδα στον Ουρτάδο και ο Ισπανός φαίνεται να… τα καταφέρνει. Παρά το γεγονός ότι δεν εκπροσωπεί τυπικά τον παίκτη, οι καλές του διασυνδέσεις και οι ικανότητές του θα αποβούν όπως φαίνεται χρήσιμες για τον Ολυμπιακό που θα… «ξεφορτωθεί» τον αμυντικό μέσο από την Καταλονία καθώς δεν υπολογίζεται από τον Βαλβέρδε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×