Προτάθηκε ο Γκουλόν στην ΑΕΚ!

Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να δοκιμαστεί από τον Μανόλο Χιμένεθ, ο Χέρολντ Γκουλόν της Μπλάκμπερν.

Στο χθεσινό (6/8) φιλικό της ΑΕΚ με την Χετάφε στο ΟΑΚΑ, φάνηκε για ακόμη μια φορά το «κενό» που άφησε με την αποχώρησή του ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, αλλά και ο Μάρκος Μίτσελ, του οποίου το μέλλον αναμένεται να ξεκαθαρίσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, έχουν αποφασίσει να κάνουν πράξη της επιθυμία του Μανόλο Χιμένεθ και γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο, έχουν... οργώσει την Ευρώπη προκειμένου να βρούνε τον ιδανικό αντικαταστάτη του Σενεγαλέζου αμυντικού μέσου.

Σύμφωνα λοιπόν με την «Goal», στην «Ένωση» προτάθηκε και εξετάζεται σοβαρά ο αμυντικός μέσος της Μπλάκμπερν, Χέρολντ Γκουλόν και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στην χώρα μας τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να περάσει από το «μικροσκόπιο» του Ισπανού τεχνικού της ΑΕΚ.

Ο 23χρονος Γάλλος δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία της αγγλικής ομάδας και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να μείνει ελεύθερος, κάτι που θα ανοίξει τον δρόμο για να μετακομίσει στην Ελλάδα, καθώς δεν θα χρειαστούν επιπλέον χρήματα για την αποδέσμευσή του.

Ο ταλαντούχος μέσος, έχει ύψος 1.93 και την περασμένη σεζόν είχε μόλις τέσσερις συμμετοχές στην Premiership, ενώ τη σεζόν 2009/10 είχε 26 εμφανίσεις στη Ligue 1 με τη φανέλα της Λε Μάν.

Να σημειώσουμε, ότι μετράει και τρεις συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων της Γαλλίας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×