Βόλεϊ: Οι Έλληνες διαιτητές στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα

Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε τους Έλληνες διεθνείς διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν ευρωπαϊκά παιχνίδια αυτή την εβδομάδα.

Αναλυτικά:

Champions League

Την Τρίτη 23/10, ο διεθνής διαιτητής Βασίλης Ράπτης θα είναι Β' διαιτητής στον αγώνα Remat ZALAU (ROU) - Bre Banca Lannutti CUNEO (ITA) για την 1η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Champions League Ανδρών.

Επίσης, την Τρίτη 23/10, ο διεθνής διαιτητής Γιώργος Καραμπέτσος θα είναι Β’ διαιτητής στον αγώνα Crvena Zvezda BEOGRAD (SRB) - Lokomotiv BAKU (AZE) για την 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Champions League Γυναικών.

Την Πέμπτη 25/10, ο διεθνής διαιτητής Γιώργος Γεωργουλέας θα είναι Β’ διαιτητής στον αγώνα Galatasaray ISTANBUL (TUR) - ASPTT MULHOUSE (FRA) για την 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Champions League Γυναικών.

CEV Cup

Την Τρίτη 23/10, ο διεθνής διαιτητής Μανώλης Γεωργιάδης θα είναι Α' διαιτητής στον αγώνα Vojvodina NS Seme NOVI SAD (SRB) - Lokomotiv KHARKIV (UKR) για τη φάση των 32 του CEV Cup Ανδρών.

Επίσης, την Τρίτη 23/10 ο διεθνής διαιτητής Σωτήρης Δεληκωστίδης θα είναι Β' διαιτητής στον αγώνα Dinamo BUCURESTI (ROU) - Landstede ZWOLLE (NED) για τη φάση των 32 του CEV Cup Ανδρών.

Την Τετάρτη 24/10, ο διεθνής διαιτητής Μιχάλης Θεμελής θα είναι Β’ διαιτητής στον αγώνα Maliye Milli Piyango ANKARA (TUR) - Orion DOETINCHEM (NED) για τη φάση των 32 του CEV Cup Ανδρών.

Επίσης, την Τετάρτη 24/10, ο διεθνής διαιτητής Χρήστος Μπαντιανίδης θα είναι Α’ διαιτητής στον αγώνα Calcit KAMNIK (SLO) - Volley AMRISWIL (SUI) για τη φάση των 32 του CEV Cup Ανδρών.

Επίσης, την Τετάρτη 24/10, ο διεθνής διαιτητής Γιάννης Αμασιάδης θα είναι Β’ διαιτητής στον αγώνα Tent OBRENOVAC (SRB) - Askö BüroLeben LINZ STEG (AUT) για τη φάση των 32 του CEV Cup Γυναικών.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×