Ρούσης: «Στόχος του Παναθηναϊκού ο τελικός»

Στη μάχη των πλέι οφ της Α1 Γυναικών μπαίνουν σήμερα (02/04) οι τέσσερις ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στα ημιτελικά.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει στις 16.30 στο «Μελίνα Μερκούρη» με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τα Βριλήσσια και θα συνεχιστεί στις 21.00 στη Νέα Φιλαδέλφεια, με το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός. «Εμείς θέλουμε να αφήσουμε πίσω το Κύπελλο Ελλάδας και να δείξουμε το καλό πρόσωπό μας στα πλέι οφ. Η ΑΕΚ είναι το φαβορί, αλλά στόχος μας πλέον είναι ο τελικός του πρωταθλήματος. Δεν τα καταφέραμε στο Κύπελλο, αλλά θέλουμε να το κάνουμε στο πρωτάθλημα», ανέφερε σχετικά ο Γιώργος Ρούσης.

Ο προπονητής των «πρασίνων» έχει όλες τις παίκτριές του στη διάθεσή του, ενώ περιμένει από την ομάδα του να δείξει πως μπορεί να κερδίσει τόσο σημαντικά παιχνίδια: «Αυτό που θέλαμε από την ομάδα φέτος ήταν να παίξει τέτοια παιχνίδια, όπως ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Πρέπει να βρει μέσα από αυτή τη διαδικασία τον τρόπο για να τα κερδίζει κιόλας. Δεν μας άρεσε που χάσαμε και δεν παίξαμε καλά, αλλά πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει να είμαστε καλύτεροι με ΑΕΚ».

«Είναι μια δύσκολη σειρά παιχνιδιών η οποία χρειάζεται ιδιαίτερα προσοχή αφού κρίνεται στις δύο νίκες και δεν επιτρέπεται στραβοπάτημα», ήταν το πρώτο σχόλιο του Μανώλη Ρουμελιώτη, ο οποίος μπορεί να υπολογίζει και στην Αλεξάνδρα Κρουκ. «Θεωρώ ότι το δεκαήμερα που μεσολάβησε μας έκανε καλό. Όλοι θα θέλαμε να ήμασταν στην Πύλο, αλλά τουλάχιστον δουλέψαμε καλά και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για τις απαιτήσει των πλέι οφ και θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τον Παναθηναϊκό και να πάμε στον τελικό. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή και αξιόμαχη ομάδα. Είναι ημιτελικοί του πρωταθλήματος, θέλει ιδιαίτερη προσοχή σε όλα τα ματς και χρειάζεται να έχουμε το ίδιο πάθος που δείξαμε κόντρα στον Ολυμπιακό», πρόσθεσε ο προπονητής της «Ένωσης» στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×