Χάντμπολ: Οι ποινές του Αθλητικού Δικαστή

Τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή έδωσε στη δημοσιότητα η Ομοσπονδία Χάντμπολ Ελλάδας, με τις ποινές να είναι οι παρακάτω.

Αναλυτικά:

«Με απόφαση του Αθλητικού Δικαστή επεβλήθησαν οι παρακάτω ποινές :

1) Αθλητή Σωματείου «ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ» Λεωνίδα Τουλούμη, την ποινή αποκλεισμού των τριών (3) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
2) Προπονητή Σωματείου «Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ» Νικόλαο Γραμματικό, θεωρεί ότι η πράξη εμπίπτει στην παρ.2 του άρθρου 4 του π.κ. και επιβάλλει την ποινή αποκλεισμού των δύο (2) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
3) Αθλητή Σωματείου «Α.Σ.Β. ΕΥΡΥΤΟΣ ΒΟΛΟΥ» Αλκίμων Ζέρβος-Γιαννακόπουλος, την ποινή αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
4) Αθλητή Σωματείου «Α.Ο.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ» Naum Taneski, την ποινή αποκλεισμού των δυο (2) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
5) Αθλητή Σωματείου «Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ» Ιωάννη Τσικογιαννόπουλο, την ποινή αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
6) Συνοδό Σωματείου «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.» Γεώργιο Ραμμόπουλο, την ποινή της έγγραφης επίπληξης».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×