Μπιτς Βόλεϊ: Θρίαμβος για Μαρία και Βίκυ

Μαρία και Βίκυ προκρίθηκαν στο κυρίως ταμπλό του Grand Slam στο Γκστάαντ της Ελβετίας, σημειώνοντας μια σπουδαία επιτυχία για την Εθνική Μπιτς Βόλεϊ Γυναικών.

Η Μαρία Τσιαρτσιάνη κι η Βίκυ Αρβανίτη στον 2ο προκριματικό γύρο επικράτησαν με 2-0 (21-19, 21-15) των Ρωσίδων Σίρτσεβα, Μοΐσεβα και για πρώτη φορά από την στιγμή που έγιναν ξανά ζευγάρι στην άμμο προκρίθηκαν στο κυρίως ταμπλό ενός τόσο σημαντικού τουρνουά.

«Αυτή η πρόκριση στο κυρίως ταμπλό ενός Γκραντ Σλαμ ήρθε μετά από καιρό που την ζητούσαμε. Στα νοκ αουτ ματς είναι σημαντικός ο ψυχολογικός παράγοντας και διαχείριση μερικών στιγμών. Τα πήγαμε εξαιρετικά και στα δύο. Αγωνιστικά, σε δύο ματς παίξαμε στην φάση της αλλαγής με 74% τελειωμένες και 51% αποτελεσματικότητα, τα οποία είναι ποσοστά νίκης. Εξίσου καλά τα καταφέραμε και στην αντεπίθεση», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Ταμπουρατζής και συμπλήρωσε: «Η προσπάθεια της Τσιαρτσιάνη να επανέλθει ανταμείβεται και τώρα αναμένουμε την κλήρωση των ομίλων. Στόχος είναι η συγκομιδή βαθμών και η σταθεροποίηση στο υψηλό επίπεδο

Αργότερα θα γίνει γνωστό σε ποιο όμιλο του κυρίως ταμπλό θα αγωνιστούν (οι αγώνες ξεκινούν αύριο) ενώ το βράδυ θα μάθουν και οι Κοτσιλιάνος, Ζουπάνης αν θα συμμετάσχουν τελικά στα προκριματικά των ανδρών.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×