UFC 180: Τραυματισμός του Velasquez και Interim Heavyweight Championship!

Εξαιτίας τραυματισμού στο δεξί γόνατο, ο Cain Velasquez (13-1) αφαιρέθηκε από το πρόγραμμα του UFC 180 της 15ης Δεκεμβρίου.

Ο UFC Heavyweight Champion επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον Fabricio Werdum (18-5-1), ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Mark Hunt (10-8-1) στο διαμορφωμένο main event, που θα καθορίσει Interim UFC Heavyweight Champion. Θυμίζουμε πως οι δύο αρχικοί αντίπαλοι κοντράρονται σε προπονητικό επίπεδο στο TUF Latin America, που είναι μεν σε εξέλιξη, αλλά μαγνητοσκοπήθηκε πριν από μερικούς μήνες, οπότε ο Velasquez θα εμφανιστεί κανονικά στα υπολειπόμενα επεισόδια.

{youtube}5_By-BFwuQc{/youtube}

Αντίθετα, ο μεξικανικής καταγωγής παγκόσμιος πρωταθλητής δεν θα μπορέσει να ενισχύσει το παρθενικό σόου του βορειοαμερικανικού promotion μικτών πολεμικών τεχνών στο Μεξικό, καθώς προγραμματίστηκε χειρουργική επέμβαση, που θα γίνει αύριο. Στο «Arena Mexico» της Πόλης του Μεξικού θα βρεθεί ο Hunt, πρώην πρωταθλητής K-1, που αποκτά πλέον ευκαιρία για κατάκτηση προσωρινού παγκόσμιου τίτλου στις MMA, όπου έχει επικεντρωθεί τα τελευταία χρόνια.

{youtube}PGunUlEd50A{/youtube}

Διέρρευσε ένας ακόμα τραυματισμός μαχητή, που είχε ματς στο UFC 180, καθώς διαπιστώνεται πως ο Joe Lauzon (24-9) θα μείνει έξω. Πριν από λίγες εβδομάδες, ο 30άχρονος Αμερικανός Lightweight αντικατέστησε τον Norman Parke (20-2-1), αλλά ο νικητής του TUF 1, Diego Sanchez (25-7), έμεινε πάλι χωρίς αντίπαλο.

Παρακάτω το μέχρι στιγμής πρόγραμμα του UFC 180:
Interim Heavyweight Championship
Mark Hunt (Νέα Ζηλανδία) vs Fabricio Werdum (Βραζιλία)

Τελικός τουρνουά Featherweight
Φιναλίστ του TUF Latin America

Τελικός τουρνουά Bantamweight
Φιναλίστ του TUF Latin America

Jake Ellenberger (ΗΠΑ) vs Kelvin Gastelum (ΗΠΑ)
Diego Sanchez (ΗΠΑ) vs ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ
Dennis Bermudez (ΗΠΑ) vs Ricardo Lamas (ΗΠΑ)
Augusto Montano (Μεξικό) vs Chris Heatherly (ΗΠΑ)
Jessica Eye (ΗΠΑ) vs Leslie Smith (ΗΠΑ)
Edgar Garcia (Μεξικό) vs Hector Urbina (ΗΠΑ/Μεξικό)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×