Το …. ευχαριστήθηκε για τα καλά ο Μεϊγουέδερ (video+photo)

Νέα τροφή για σχόλια και όχι μόνον πρόσφερε δίχως φόβο και με το …πάθος που τον διακρίνει εντός και εκτός ρινγκ ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ με το νέο βίντεο που ανέβασε.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής των μεσαίων βαρών στην πυγμαχία  αυτή τη φορά δεν «προκάλεσε» με τη δημιουργία ενός ψηφιδωτού  με δεσμίδες χαρτονομισμάτων ή το  extreme μασάζ με ντουζίνα ημίγυμνες καλλονές να λικνίζουν τα κορμιά τους  μπρος του που κοινοποίησε, στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, για τους θαυμαστές του και μη αλλά με την …πρωτοποριακό τρόπο που γιόρτασε την Ημέρα των Ευχαριστιών.


Ενώ οι συμπατριώτες του στ συντριπτική τους πλειοψηφία  γιόρτασαν την μεγάλη για τη χώρα τους Γιορτή με την παραδοσιακή γαλοπούλα  εκείνος  προτίμησε να  το …ευχαριστηθεί περισσότερο με ένα μασάζ πάλι , αλλά αυτή τη φορά στην μπανιέρα του και από μία χυμώδη κυρία.
Με απαλή κλασσική μουσική να δημιουργεί την  επιθυμητή  για τον πιο ακριβοποληρωμένο αθλητή στον κόσμο  ατμόσφαιρα ο Μεϊγουέδερ  πέρασε κατ’ αυτό τον ξεχωριστό τρόπο  ένα μέρος της Γιορτής καθώς δεν φρόντισε να μας ενημερώσει για το τι προηγήθηκε ή ακολούθησε της εν λόγω εμπειρίας ενώ  απέστειλε παράλληλα και τις ευχές του.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×