Της γύρισε η γλώσσα

Ο τραυματισμός της Ειρήνης Παπάζογλου στο ματς με τον Άρη ανησύχησε τους ανθρώπους της Ορμής, αλλά ευτυχώς η κατάσταση της δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο τραυματισμός της Ειρήνης Παπάζογλου στο 4:20 στο χειρουργημένο της γόνατο, που με τον τρόπο που έγινε και αντέδρασε η ίδια η αθλήτρια, φάνηκε να είναι πολύ σοβαρός, επισκίασε τον αγώνα της Ορμής Λουξ με τον Άρη Νίκαιας, όπου η πατρινή ομάδα νίκησε με 39-17.

Η αθλήτρια των «λεαινών» μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Ρίου με ασθενοφόρο, αφού νωρίτερα είχε λιποθυμήσει και της είχε γυρίσει η γλώσσα. Εκεί, της έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός της δεν εμπνέει ανησυχία. Τη Δευτέρα (11/4) θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ορμή επικράτησε με 39-17 και παραμένει στην πρώτη θέση.

Τα 10λεπτα: 7-3, 12-5, 18-7, 24-11, 33-15, 39-17.

ΟΡΜΗ (Cop): Γκοράνη, Ρώσση 2, Τζόρτζε 8, Καράγιωργα 4, Ζιλινσκάιτε 5, Ανθίτση 2, Νιπαραβιτσιένε 6, Σεμεντσένκο, Παπάζογλου, Στελλάτου, Στρατάκη 6, Σούτο 6, Μαρλαφέκα, Κατσαρδή.

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Κατσαρας): Ευαγγελάκου 4, Μαυρογεώργη Ν. 7, Αλούρδα, Καπλανίδου, Μαυρογεώργη Ζ., Μαυρογεώργη Δ., Κυριακίδου 2, Σίτογλου 2, Παρέσογλου, Μιχαλοπούλου, Καραγιάννη 2, Χατζηθεοδόσιου.

Δίλεπτα: 1- 2, Πέναλτι: 2/2 – 2/2.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×