TNA Impact Wrestling: Τέρμα το… μαλλί του Rockstar Spud (videos)

Απολαυστικό main event επιφύλαξε το εβδομαδιαίο επεισόδιο του TNA Impact Wrestling με δυσάρεστη κατάληξη για τον Rockstar Spud.

Εξάλλου, ο Ethan Carter III πήρε εκδίκηση από τον άλλοτε φίλο του με θετικό αποτέλεσμα σε συναρπαστικό Hair vs Hair Match, στο οποίο ο EC3 ξεπέρασε παρέμβαση του ξυρισμένου Jeremy Borash και του Mr. Anderson με αυτοθυσία του Tyrus. Προηγήθηκε Last Man Standing Match, στο οποίο ο Bobby Roode επικράτησε του Eric Young των Beat Down Clan, αποτέλεσμα που δεν έκαμψε την αισιοδοξία του MVP για το μέλλον της φατρίας του. Εξάλλου, ο αρχηγός των BDC συνέχισε χάνοντας με DQ από τον Drew Galloway λόγω βίαιης παρέμβασης των συνεργατών του.

{youtube}i7vjVQ2HU7Y{/youtube}

Μέσα σε όλα προαναγγέλθηκε το ματς του Kurt Angle με τον TNA Champion, Bobby Lashley, το οποίο θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, ενώ στην προκειμένη ο Magnus χρειάστηκε νίκη με DQ επί του Bram και βοήθεια της Mickie James, για να γλιτώσει από το μένος του πρώην φίλου του. Τέλος, η Brookie επικράτησε του Robbie E. σε Intergender Match ξεπερνώντας παρεμβάσεις των Jessie, DJ Z και Angelina Love!

Δείτε ολόκληρο το σόου.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα:
Ο Bobby Roode κέρδισε τον Eric Young.
O Drew Galloway κέρδισε τον MVP με DQ.
O Magnus κέρδισε τον Bram με DQ.
Η Brooke κέρδισε τον Robbie E.
O Ethan Carter III κέρδισε τον Rockstar Spud.

{youtube}sRjRRkU5Hdw{/youtube}
{youtube}U_cbGNxXWW8{/youtube}
{youtube}qghwz6Zxfm0{/youtube}
{youtube}Bw-JzuCdmRs{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×