«Έχει οριστεί για τις 10/6 το Mayweather-McGregor»

Ακόμα δεν είναι επίσημο ωστόσο Βρετανικό Μέσο αποκαλύπτει ότι Φλόιντ Μεϊγουέδερ και Κόνορ ΜακΓκρέγκορ έχουν συμφωνήσει να αναμετρηθούν στις 10 Ιουνίου!

Η «Dailymail» έβαλε φωτιά στο ίντερνετ με την αποκάλυψη ότι σε κάτι λιγότερο από 3 μήνες θα έχουμε την επική μάχη ανάμεσα στον άρχοντα της πυγμαχίας Φλόιντ Μεϊγουέδρερ και τον βασιλιά του UFC Κόνορ ΜακΓκρέγκορ. Το μόνο σύμφωνα με το βρετανικό μέσο είναι το αν τελικά η T-Mobile Arena του Λας Βέγκας θα ανοίξει τις πύλες της για να φιλοξενήσει το λαμπερό αυτό αγώνα.

Θυμίζουμε ότι για να γίνει αυτό το ματς, ο καθένας τους έχει ζητήσει από 100.000.000 δολάρια, αν και ο Μακγκρέγκορ θα πρέπει να δώσει ένα μέρος του ποσού αυτού στο UFC, μιας και θα του επιτρέψει να αλλάξει αγώνισμα και από τις μεικτές πολεμικές τέχνες θα μεταβεί στο πυγμαχικό στιλ.

Εξάλλου ο Μεϊγουέδερ δήλωσε πρόσφατα:
«Δεν θέλω να ακούσω άλλες δικαιολογίες για τα λεφτά και το UFC. Να υπογράψει το χαρτί και να έρθει να με αντιμετωπίσει τον Ιούνιο. Απλά πράγματα. Έχω βαρεθεί να σε ακούω να κλαψουρίζεις για τα χρήματα. Εγώ είμαι στο Α επίπεδο και εσύ στο Β. Έλα να παλέψουμε!

«Από σήμερα επιστρέφω και επίσημα στην ενεργό δράση για χάρη του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ! Δεν χρειάζεται να το καθυστερούμε. Να μπούμε στο ρινγκ τον Ιούνιο!»

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×