Για αυτό είναι τεράστιος: Υπόκλιση του Ρότζερ Φέντερερ στον Στέφανο Τσιτσιπά!

Διαβάστε τι είπε για τη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά σε βάρος του, ο τεράστιος Ρότζερ Φέντερερ.

Ιστορική νίκη σε βάρος του Ρότζερ Φέντερερ πέτυχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Αυστραλιανό Όπεν, καταφέρνοντας να αποκλείσει το ίνδαλμά του από τη συνέχεια του θεσμού και να προκριθεί στα προημιτελικά.  Ο Ελβετός «μύθος» του αθλήματος, παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί πλέον να υπερασπιστεί τον τίτλο του, έδειξε πως παραμένει ένας τεράστιος αθλητής με τη δήλωση που έκανε για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

«Έχασα από έναν καλύτερο παίκτη, που έπαιξε πάρα πολύ καλά  απόψε. Προσπάθησε πολύ εκεί μέσα, έδωσε στον εαυτό του την ευκαιρία σε κάποιους πόντους και έμεινε ήρεμος. Δεν είναι πάντα εύκολο αυτό, ειδικά για νεότερους αθλητές. Του αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό που πέτυχε», είπε ο Ρότζερ Φέντερερ!

Επιπλέον, ο Ελβετός σούπερ σταρ του τένις, αποθέωσε και το κοινό της Μελβούρνης που στην πλειοψηφία του ήταν Έλληνες! «Λάτρεψα το κοινό. Υπήρξε ένας που φώναξε σε κάποια περίπτωση, αλλά ΟΚ συμβαίνουν αυτά. Προτιμώ ένα τέτοιο κοινό από την απόλυτη ησυχία που επικρατεί συνήθως. Ήταν πολύ διασκεδαστικό, το απόλαυσα».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×