Έκανε «break» στη Χίο και ελπίζει το Περιστέρι

Αποφασισμένο να δώσει έως το τέλος τη μάχη της παραμονής στην Α1 υδατοσφαίρισης, το Περιστέρι «άλωσε» το Ιωνικό κολυμβητήριο της Χίου, νικώντας 8-5 τον τοπικό ΝΟΧ, στον πρώτο αγώνα των πλέι-άουτ.

Οι νησιώτες μεταφέρουν δύο νίκες από την κανονική περίοδο και χρειάζονται ακόμη μία για να διασφαλίσουν την παραμονή τους, όμως ο ΓΣΠ έκανε το πρώτο break και παραμένει «ζωντανός». Η σειρά μεταφέρεται πλέον στην Αθήνα, όπου θα διεξαχθεί το δεύτερο παιχνίδι, την Κυριακή (5/5) στις 4 μ.μ., ενώ αν χρειαστεί και τρίτο ματς, οι δύο ομάδες θα επιστρέψουν στη Χίο, την Τρίτη 7/5.

Η επιτυχία του Περιστερίου στο σημερινό (3/5) παιχνίδι γίνεται ακόμη σημαντικότερη, αν συνυπολογιστεί ότι η Χίος κυριάρχησε στο ξεκίνημα του ματς και προηγήθηκε 4-0 στις αρχές της δεύτερης περιόδου. Οι παίκτες του Κώστα Λούδη, όμως, δεν παρέδωσαν τα όπλα, ισοφάρισαν 5-5 στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου και «καθάρισαν» το ματς με ένα σερί 3-0 στην τελευταία περίοδο.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 1-2, 1-3, 0-3

Οι συνθέσεις:

ΧΙΟΣ (Γιώργος Ντόσκας): Γρηγοριάδης, Στ. Μιμίδης, Ρουστάμοφ, Τζελάτης 2, Παππάς, Μιχ. Μιμίδης, Κανδιόγλου 1, Μόκκας, Γδύσης, Γαβαλάς 1, Ρούντα, Ντούλος, Ι. Καρακούρος, Κόλλιας 1, Φραγκιαδούλης

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου 1, Γκάρντιγιαν, Σπούνερ 2, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας 2, Κλήμος 3, Φωκάς, Τσαγκάρης, Δαλμάρας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×