Η ανήθικη πρόταση ύψους 200.000 ευρώ σε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια –Τι απάντησε η ξανθιά καλλονή

Σάλος έχει προκληθεί στον χώρο του στίβου, από την αποκάλυψη που έκανε μια ασημένια παγκόσμια πρωταθλήτρια για την πρόταση που δέχθηκε έτσι ώστε να γίνει συνοδός πολυτελείας!

Η 29χρονη καλλονή δέχθηκε πρόσφατα ένα εισερχόμενο μήνυμα στο Instagram που την άφησε με το στόμα ανοικτό. Ο άγνωστος αποστολέας από τις ΗΠΑ της έκανε πρόταση να γίνει συνοδός πολυτελείας και να αμείβεται με 200.000 ευρώ τον μήνα!

Η αθλήτρια, που στο παρελθόν έχει αναδειχθεί και δεύτερη στον κόσμο στο άθλημά της, αφού ξεπέρασε το… αρχικό σοκ φρόντισε να απαντήσει. Προφανώς και ενημέρωσε τον άγνωστο αποστολέα πως δεν ενδιαφέρεται για τέτοιου είδους… δουλειάς ενώ στη συνέχεια σχολίασε ρητορικά αν μοιάζει με γυναίκα που θα μπορούσε να απαντήσει θετικά σε μια τέτοια προσφορά… Διαβάστε περισσότερα στο photostory που ακολουθεί…

Σοκαρίστηκε με αυτό που είδε στα εισερχόμενά της στο Instagram η πανέμορφη αθλήτρια του στίβου.
Ένας άγνωστος της πρότεινε να γίνει συνοδός πολυτελείας έναντι 200.000 ευρώ τον μήνα!
Η Ντάρια Κλίσινα, Ρωσίδα αθλήτρια του μήκους και ασημένια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου, έκανε γνωστή την απίστευτη αυτή ιστορία...
Η 29χρονη αθλήτρια έκανε σαφές πως αρνήθηκε την ανήθικη πρόταση...
Παράλληλα, αναρωτήθηκε αν μοιάζει με κάποια που θα μπορούσε να δεχτεί κάτι τέτοιο, απορώντας για το γιατί της έγινε αυτή η πρόταση.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×