Το «πράσινο» γλέντι των παικτών του Παναθηναϊκού στα social media(videos+photos)!

Το… πάρτι δε σταματά για τους Πρωταθλητές Ελλάδας και Κυπελλούχους του League Cup, αθλητές του Παναθηναϊκού που έχουν βάλει «φωτιά» στα social media!

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Σωτήρης Πανταλέων έγραψε: «Κάθε μέρα σ' αγαπώ πιο πολύ»!

Ο MVP του πρωταθλήματος αλλά και του League Cup πριν την διακοπή, Αλέξανδρος Ράπτης τόνισε με νόημα: «Τα λόγια είναι περιττά ...περήφανος για όλους ...είστε οι μόνοι που ακούγεστε πλέον ....σας αγαπώ απεριόριστα (ομάδα-συμπαίκτες) που μου χαρίσατε ένα από τα ομορφότερα δώρα της ζωής μου!»

Ενώ ο δεύτερος… μικρός της παρέας, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος ανήρτησε στα αγγλικά τα ακόλουθα: «Σπίτι είναι όπου είναι η καρδιά σου και η καρδιά μου είναι όπου εσύ είσαι. Όπου είσαι είναι «σπίτι». Δε χρειάζομαι αρχοντικό στο βουνό που βλέπει θάλασσα. Όπου είσαι μαζί μου είναι το σπίτι μου. Είμαστε πλέον Πρωταθλητές»!

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας με την σειρά του πόσταρε: «Το τελευταίο οχυρό έπεσε» και «Ήταν το τελευταίο παιχνίδι μιας περίεργης σεζόν. Αλλά τα καταφέραμε. Και θα συνεχίσουμε να τα καταφέρνουμε, γιατί δίνουμε την ψυχή μας.. εάν δίνεις την ψυχή σου και χάσεις είσαι και πάλι ευτυχισμένος…»

Ενώ και οι Βασίλης Μούχλιας, Σπύρος Μπαρμπούνης, Δημήτρης Παλαιολόγος, Αναστάσιος Σωνάκης και Βαγγέλης Μελιγγιώτης ανέβαζαν βίντεο και φωτογραφίες από την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Και οι ξένοι στον… χορό!

Το δικό τους ρεσιτάλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσαν και οι ξένοι αθλητές του Παναθηναϊκού. Ο «μαέστρος» Άξελ Γιάκομπσεν έγραψε: «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα»!

Ο Βόγιν Τσάτσιτς έκανε live μετάδοση από το χθεσινό πάρτι και στον Άγιο Θωμά, αλλά και στη Λεωφόρο, καθώς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί!  

Ο Λούκας Βίκτορ Ρανγκέλ κοινοποίησε ένα όμορφο φωτογραφικό άλμπουμ με λεζάντα: «Να σας πω μια ωραία ιστορία»!

Δείτε εδώ τις αναρτήσεις των «πράσινων» άσων του Δημήτρη Ανδρεόπουλου!

Το «πράσινο» γλέντι των παικτών του Παναθηναϊκού στα social media!
Το «πράσινο» γλέντι των παικτών του Παναθηναϊκού στα social media!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×