Τον γύρο του κόσμου το πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού (photos)

Ο Παναθηναϊκός μετά από 14 χρόνια κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Volleyleague και η είδηση ταξίδεψε σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Τα 14 χρόνια αναμονής ήταν πολλά για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να επιστρέψουν στους τελικούς για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια και εκεί διέλυσαν τον Ολυμπιακό, επικρατώντας 2-0 στη σειρά και κατακτώντας τον τίτλο, που είχε πάρει για τελευταία φορά το 2006.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, ήταν μια είδηση που απασχόλησε τους φιλάθλους όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά γενικά στον κόσμο. Πέρα από την παρουσία ξένων παικτών όπως οι Τσάτσιτς, Ρανγκέλ και Γιάκομπσεν, που έκανε τους συμπατριώτες τους να ασχοληθούν, το «τριφύλλι» παρότι έμεινε χρόνια μακριά από τους τίτλους δεν έχασε την αίγλη του.

Έτσι, τόσο η FIVB και η CEV, όσο και αρκετές ιστοσελίδες από την Πολωνία, τη Βραζιλία, την Ιταλία αλλά και την Αργεντινή, είχαν στα πρώτα θέματά τους την είδηση της επιστροφής του Παναθηναϊκού στα πρωταθλήματα για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια…

Δείτε το σχετικό φωτορεπορτάζ

Ο Παναθηναϊκός μετά από 14 χρόνια κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Volleyleague και η είδηση ταξίδεψε σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.
Η ανάρτηση της CEV, ευρωπαϊκής ομοσπονδίας βόλεϊ για τον τίτλο του Παναθηναϊκού
Η ανάρτηση της FIVB, παγκόσμιας ομοσπονδίας βόλεϊ, για τον τίτλο του Παναθηναϊκού
Στην παρουσία του Γιάκομπσεν εστίασε ιστοσελίδα από την Αργεντινή.
Η «Olimpiada todo dia» της Βραζιλίας έκανε αναφορά, με εστίαση στην παρουσία του Ρανγκέλ στον Παναθηναϊκό.
Το δημοσίευμα της πολωνικής Polsat Sport.
Η ιταλική ιστοσελίδα Volleyball.it έκανε τη δική της αναφορά.
Ρεπορτάζ και στο Volleymagazine.it!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×