Αναβλήθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας δρόμου ελέω κορονοϊού

Αδύνατη χαρακτήρισαν τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ποδηλασίας δρόμου, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το διάστημα 20-27 Σεπτεμβρίου στις περιοχές Εγκλ και Μαρτινί της Ελβετίας, οι διοργανωτές.

Όπως ανακοίνωσαν σήμερα Τετάρτη, 12 Αυγούστου, οι ιθύνοντες η απόφαση για την αναβολή πάρθηκε εξαιτίας των περιορισμών που τίθενται στη χώρα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τις αποφάσεις που έκαναν σήμερα (12/8) γνωστές οι ομοσπονδιακές αρχές της Ελβετίας, οι μεγάλες εκδηλώσεις «με τη συμμετοχή περισσότερων από 1.000 άτομα» απαγορεύονται έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Έτσι, οι διοργανωτές εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία ανέφεραν ότι: «ως αποτέλεσμα, η διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος είναι αδύνατη».

Μετά την εξέλιξη αυτή, η Διεθνής Ένωση Ποδηλασίας έκανε γνωστό ότι: «θα εργαστεί τώρα προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης εναλλακτικού πρότζεκτ, προκειμένου να διασφαλίσει ότι η "έκδοση" του αγώνα για το 2020 μπορεί να διεξαχθεί, με την προτεραιότητα να βρίσκεται στην Ευρώπη και στις ημερομηνίες που είχαν αρχικά προγραμματιστεί».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×