Όλγα Βεργίδου στο Onsports: «Οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι πάντα υψηλοί!»

Η διεθνής πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Όλγα Βεργίδου, μίλησε στο Onsports για την έναρξη της προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, αλλά και τους στόχους της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν της Volley League 2020-21.

Οι «ασπρόμαυρες» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους την Δευτέρα 17 Αυγούστου στο PAOK Sports Arena, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χαριτωνίδη, καθώς ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μίχαλ Μάσεκ έγινε πατέρας και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή.

Η νεοαποκτηθείσα πασαδόρος του «Δικεφάλου του Βορρά», Όλγα Βεργίδου μίλησε στο Onsports για την πορεία της προετοιμασίας της νέας της ομάδας, το πόσο δύσκολο είναι η επιστροφή στο γήπεδο έπειτα από πέντε μήνες αγωνιστικής απραξίας, ενώ αποκάλυψε και τους στόχους της ομάδας της.

Ξεκινήσατε αυτήν την εβδομάδα την προετοιμασία σας, πως κυλάει η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων στον ΠΑΟΚ;

«Είναι πολύ ευχάριστο που μετά από τόσο καιρό, είμαστε και πάλι στο γήπεδο. Μου έλειψε πολύ η επαφή με τη μπάλα και τις συναθλήτριές μου. Ήμουν τόσο καιρό έξω από τα νερά μου! Όλα πάνε πολύ καλά, τα περισσότερα κορίτσια τα γνωρίζω ήδη, τώρα περιμένουμε να έρθουν όλες οι αθλήτριες για να μπορέσουμε να χτίσουμε την ομάδα, ενόψει της νέας σεζόν».

Πως ένιωσες που… έπιασες μπάλα μετά από πέντε μήνες, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού;

«Είναι αρκετά δύσκολο να προσαρμοστείς μετά από τόσο μεγάλη αποχή. Προσπαθήσαμε βέβαια όλες οι αθλήτριες σε αυτό το διάστημα να κάνουμε βάρη και κάποιες προπονήσεις, αλλά τίποτα δεν είναι το ίδιο με την ένταση των προπονήσεων μιας ομάδας, που δουλεύει καθημερινά για ένα στόχο. Πιστεύω όμως ότι σιγά σιγά θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Πως φαντάζεσαι τη νέα σεζόν λαμβάνοντας υπόψιν τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό;

«Η νέα χρόνια θα είναι περίεργη και πρωτόγνωρη χωρίς φιλάθλους! Ο αθλητισμός είναι θέαμα και είναι συνυφασμένος με τον κόσμο. Παρ’ όλα αυτά θα προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και εμείς με την ευχή να τελειώσει όσο το δυνατόν συντομότερα αυτή η δύσκολη περίοδος».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τον ΠΑΟΚ;

«Οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι πάντα υψηλοί! Αρχικά θα πρέπει να περάσουμε στην πρώτη τριάδα του ομίλου μας και μετά στην επόμενη φάση για να φτάσουμε στα πλέι οφ!

Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να διεξαχθεί το πρωτάθλημα χωρίς προβλήματα».

Όλγα Βεργίδου στο Onsports: «Οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι πάντα υψηλοί!»
Όλγα Βεργίδου στο Onsports: «Οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι πάντα υψηλοί!»
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×