Τένις: Τα ζευγάρια που θα «κονταροχτυπηθούν» στα ημιτελικά ανδρών και γυναικών στο US Open

Έτοιμη για το 24ο Grand Slam είναι η Σερένα Ουίλιαμς, η οποία μετά το εμπόδιο της Μαρίας Σάκκαρη ξεπέρασε και την Τσβετάνα Πιρόνκοβα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του US Open, όπου θα συναντήσει την Βικτόρια Αζαρένκα. Οσάκα-Μπρέιντι ο β' ημιτελικός.

Η 38χρονη Αμερικανίδα, προκρίθηκε στα ημιτελικά του US Open, που φιλοξενείται στην Νέα Υόρκη, επικρατώντας με ανατροπή (4-6, 6-3, 6-2) της Τσβετάνα Πιρόνκοβα από την Βουλγαρία. Στην τελική τετράδα του φημισμένου τουρνουά, προκρίθηκε και η Λευκορωσίδα, Βικτόρια Αζαρένκα, μετά την εύκολη νίκη της με 6-1, 6-0 επί της Βελγίδας, Ελίζ Μέρτενς.

Στον πρώτο βραδινό ημιτελικό απόψε στις 2 τα ξημερώματα, η πρωταθλήτρια της διοργάνωσης το 2018, Ναόμι Οσάκα θα αντιμετωπίσει την… πρωτάρα σε ημιτελική φάση Grand Slam τουρνουά, Τζένιφερ Μπράντ, η οποία δεν έχει χάσει σετ!

Στους άνδρες και μετά την αποβολή του Νόβακ Τζόκοβιτς από την διοργάνωση, υπάρχουν αρκετοί μνηστήρες για το τρόπαιο, με τον Ντομινίκ Τιμ και τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, να επιβεβαιώνουν τον τίτλο του φαβορί και να παίρνουν το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς.

Ο Αυστριακός πρωταθλητής, νίκησε 6-1, 6-2, 6-4 τον Αυστραλό, Αλεξ Ντε Μινορ, ενώ ο Ρώσος τενίστας, δυσκολεύθηκε απέναντι στον συμπατριώτη του, Αντρέι Ρούμπλεφ, αλλά τελικά επικράτησε με 7-6(6), 6-3, 7-6(5).

Τα ζευγάρια στην ημιτελική φάση, έχουν ως εξής:

Ντομινίκ Τιμ (Αυστρία)-Ντανιίλ Μεντβέντεφ (Ρωσία)

Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Γερμανία)-Πάμπλο Καρένιο (Ισπανία)

Σερένα Ουίλιαμς (ΗΠΑ)-Βικτόρια Αζαρένκα (Λευκορωσία)

Ναόμι Οσάκα (Ιαπωνία)-Τζένιφερ Μπρέιντι (ΗΠΑ)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×