Πόλο: Τα… αποκαλυπτήρια του νεοφώτιστου στην Α1 κατηγορία, Βόλου

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της ομάδας πόλο ανδρών του Βόλου, ενόψει της παρθενικής της ιστορικής πρώτης συμμετοχής στην Α1 Ανδρών!

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας της Μαγνησίας, που στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 10 Οκτωβρίου αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΝΟ Χανίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τα… αποκαλυπτήρια της ομάδας αναφέρει:

«Το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών στην υδατοσφαίριση ξεκινά στις 10/10. Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου μας, η ομάδα μας των Ανδρών, συμμετέχει στην κορυφαία διοργάνωση κάτι που τιμά ιδιαίτερα την πόλη του Βόλου και την Μαγνησία γενικότερα. Το γεγονός έχει ιδιαίτερη σημασία αφού την ομάδα απαρτίζουν αθλητές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και αποδεικνύει την δουλειά σε βάθος που γίνεται. Την Παρασκευή 2/10 και ώρα 13.00, στο ξενοδοχείο PARK, η διοίκηση του συλλόγου θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου ενώ θα γίνει και παρουσίαση της ομάδας, των μετεγγραφών και του προπονητικού επιτελείου. Η παρουσία των εκπροσώπων του τύπου και των φίλων του αθλήματος αποτελεί στήριξη στην δύσκολη προσπάθεια που ξεκινά».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×