Σωκράτης Τζιουμάκας: «Αρχίζουμε τη Volley League κόντρα στις 4 κορυφαίες ομάδες...»

Έπειτα την ιστορική πρόκριση του νεοφώτιστου στα μεγάλα σαλόνια, Φίλιππου Βέροιας, στα ημιτελικά του League Cup και λίγα 24ωρα πριν την Πρεμιέρα της Volley League 2020-21, ο Σωκράτης Τζιουμάκας μίλησε για τη νέα κλήρωση του πρωταθλήματος και τους στόχους της ομάδας του.

Ο προπονητής του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας, στάθηκε στο γεγονός η ομάδα του μπαίνει δυναμικά από την αρχή, χωρίς ρεπό, στους ρυθμούς της Volley League για να τα… δώσει όλα κόντρα στους 4 διεκδικητές του φετινού τίτλου. Παράλληλα εξέφρασε την λύπη του για την αποχώρηση του Ηρακλή από το νέο πρωτάθλημα, μία ομάδα που θα κατέχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

Ο Σωκράτης Τζιουμάκας ανέφερε: «Σε αντίθεση με την προηγούμενη κλήρωση, που είχαμε ρεπό στην πρεμιέρα, κάτι που δεν μας εξυπηρετούσε ιδιαίτερα, τώρα ξεκινάμε πολύ δυνατά την ιστορική μας συμμετοχή στην Volley League αντιμετωπίζοντας στις 4 πρώτες αγωνιστικές τις 4 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος». Και πρόσθεσε:

Σίγουρα είναι μεγάλη απώλεια για το ελληνικό βόλεϊ η απώλεια ενός τόσο ιστορικού σωματείου, όπως ο Ηρακλής, από το πρωτάθλημα και μάλιστα με τον τρόπο που έφυγε, αφού μέχρι χθες παίζαμε αντίπαλοι εδώ στη Βέροια, για το League Cup «Νίκος Σαμαράς» .  Πέρα από τις διακρίσεις ο Ηρακλής έχει τεράστια προσφορά στο άθλημα, καθώς έχει δώσει πάρα πολλούς αθλητές σε όλες τις ομάδες»!

Σωκράτης Τζιουμάκας: «Αρχίζουμε τη Volley League κόντρα στις 4 κορυφαίες ομάδες...»
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×