Volley League Γυναικών: Νέα γραφεία, αθλητικοί χώροι και εξοπλισμός για τον Α.Ο. Θήρας!

Με πρωτοβουλία του προπονητή του ΑΟ Θήρας, Κώστα Παπαδόπουλου, την οποία υλοποίησαν οι διοικούντες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου, δημιουργήθηκαν εκτός από νέα γραφεία και ένα γυμναστηρίου – προπονητηρίου στις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, αφουγκραζόμενο τις ανάγκες των κοριτσιών της Σαντορίνης, αιτήθηκε προς τη Διοίκηση του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. την αγορά αθλητικών οργάνων και εξοπλισμού για την οργάνωση ενός γυμναστηρίου – προπονητηρίου για την καλύτερη προετοιμασία των αθλητριών, με το Δ.Σ. του Οργανισμού αλλά και προσωπικά τον πρόεδρό του Βασίλη Αλαφούζο να αποδέχονται άμεσα τις προτάσεις, οι οποίες και υλοποιήθηκαν από κοινού!

Προωθώντας τις προτάσεις του προπονητή της ομάδας Κώστα Παπαδόπουλου και υπό την καθοδήγησή του, εκτός από τον εξοπλισμό με όργανα γυμναστικής του νέου χώρου, το Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. εφοδιάστηκε και με δεύτερο φορητό φιλέ ώστε να υποστηριχθούν καλύτερα οι καθημερινές προπονήσεις τόσο των αθλητριών της ομάδας, όσο και των δεκάδων νεαρών κοριτσιών των ακαδημιών του Α.Ο. Θήρας.

Με τον σύλλογο να αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση: «Αναμφίβολα η αναβάθμιση και ο καλύτερος εξοπλισμός των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. αποτελούν ένα ακόμη βήμα προόδου για τον αθλητισμό του νησιού μας. Ο Α.Ο. Θήρας ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. Βασίλη Αλαφούζο για άψογη συνεργασία».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×