ΑΕΚ: Σε αναστολή λειτουργίας όλες οι ακαδημίες μέχρι τέλος Νοεμβρίου

Έπειτα τα νέα μέτρα της κυβέρνησης και των αρμόδιων φορέων, που βάζουν «λουκέτο» σε όλο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας όλων των ακαδημιών της έως τις 30 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει:

«Με αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας και με μοναδικό γνώμονα την προστασία όλων των μικρών αθλητών, αθλητριών, τεχνικών και στελεχών, η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τίθενται σε αναστολή λειτουργίας όλες οι Ακαδημίες όλων των τμημάτων του Συλλόγου από σήμερα, 04/11, έως και τις 30/11, μετά από την απόφαση των αρμοδίων δημοσίων φορέων για την προστασία της δημόσιας υγείας, εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας του covid-19. Η κατάσταση θα επαναξιολογείται συνεχώς και σε κάθε περίπτωση μεταβολής των συνθηκών, θα υπάρξει ενημέρωση.

Η ΑΕΚ καλεί όλους τους γονείς, αθλητές και στελέχη των ομάδων μας, να σεβαστούν την απόφαση και παράλληλα να βρίσκονται σε επικοινωνία με τα Γραφεία του Συλλόγου τηλεφωνικώς (210-2584582) ή με mail (info@aek.gr, academies@aek.gr) για οποιοδήποτε θέμα προκύψει, καθόσον δεν θα επιτρέπεται για όλο το παραπάνω διάστημα η φυσική παρουσία στα Γραφεία.

Εφόσον η φυσική παρουσία κάποιου στα Γραφεία κριθεί απολύτως επιβεβλημένη, θα οριστεί συνάντηση σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα και υπό τα αυστηρώς απαιτούμενα μέτρα προστασίας της ατομικής και δημόσιας υγείας».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×