Live Chat Τσιτσιπάς-Τιμ 1-2 (Τελικό)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επιστρέφει στο Λονδίνο, προκειμένου να υπερασπιστεί το θρόνο του, στο ATP Finals, αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα τον Ντομινίκ Τιμ. Δείτε LIVE την εξέλιξη του αγώνα

Οι ATP Finals ξεκινούν για τελευταία φορά στο Λονδίνο πριν ταξιδέψουν την επόμενη χρονιά στον ιταλικό βορρά και στο Τορίνο και ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τον θρόνο του, καθώς πέρυσι είχε τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του έως τώρα, κατακτώντας το τουρνουά.

Θα τους απολαύσουμε μέρα μέρα από την οθόνη πια περιμένοντας κάτι που δε μοιάζει ακριβώς με απατηλό όνειρο άλλα σε έναν πολύ δύσκολο να επαναληφθεί θρίαμβο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Ντομινίκ Τιμ θα ανοίξουν σήμερα την αυλαία της διοργάνωσης και, δυστυχώς, δεν θα έχουν την ευκαιρία να ξαναζήσουν την εκπληκτική ατμόσφαιρα του Ο2, αφού η διοργάνωση διεξάγεται χωρίς κόσμο.

Στις 22.00 θα αναμετρηθούν Ναδάλ και Ρούμπλεφ, ενώ αύριο μπαίνει στη μάχη και το Group Tokyo 1970 με τις αναμετρήσεις Τζόκοβιτς-Σβάρτσμαν (16.00) και Μεντβέντεφ-Ζβέρεφ (22.00).

Κάθε νίκη στο γκρουπ δίνει 200 βαθμούς, η νίκη στα ημιτελικά 400 και στον τελικό 500. Ο αήττητος πρωταθλητής, δηλαδή, παίρνει 1.500 βαθμούς!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ LIVE ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΤΣΙΤΣΙΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΜ:

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×