Ντιέγκο Μαραντόνα: Το παγκόσμιο τένις αποχαιρετά τον Θεό (photos+ videos)

Ντιέγκο Μαραντόνα: Τον Θεό του ποδοσφαίρου αποχαιρετά το παγκόσμιο τένις με τον Αργεντινό, Ντελ Πότρο να συγκλονίζει με τα λόγια του: «Για μένα δεν θα πεθάνεις ποτέ»!

Ο Θεός της μπάλας, ήταν και λάτρης του τένις, και το αποδείκνυε με κάθε ευκαιρία, έχοντας μάλιστα παίξει τένις με τον συμπατριώτη του, ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο στο Ντουμπάι, πριν από μερικά χρόνια.

Ο Αργεντινός τενίστας, ανέβασε το ακόλουθο άκρως συγκινητικό post στο twitter:

«Επέστρεψες εκεί που ανήκεις, στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ. Για μένα δεν θα πεθάνεις ποτέ. Αναπαύσου εν ειρήνη»!

Επιπρόσθετα ακόμη ένας τενίστας από την Αργεντινή, ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν που πρόσφατα αποκάλυψε πως οι γονείς του τον βάφτισαν Ντιέγκο λόγω του Μαραντόνα, θέλησε να τον αποχαιρετήσει.

Και έγραψε: «Πως να μην σε λένε Ντιέγκο; Θα σε λατρεύω για πάντα Θεέ»!

Ο θάνατος του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έχει σκορπίσει το θρήνο στον παγκόσμιο αθλητισμό και ο κόσμος του τένις δε θα μπορούσε να λείπει από το «αντίο».

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου λάτρευε τον «Βασιλιά» του τένις, Ρότζερ Φέντερερ, για τον οποίο είχε πει μερικά πολύ συγκινητικά λόγια στην επίσκεψη του Ελβετού τενίστα στην Αργεντινή μόλις πριν από έναν χρόνο, με την ATP να ανεβάζει στα social media το σχετικό βίντεο, όπως και από τη συνάντησή του με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Παράλληλα και ο Ράφα Ναδάλ απέδωσε φόρο τιμής στον σπουδαίο Μαραντόνα, ο οποίος πέθανε την Τετάρτη, σε ηλικία 60 ετών, μετά από ανακοπή καρδιάς.

Το ποστάρισμα του Ισπανού τενίστα για τον Ντιέγκο Μαραντόνα στο twitter ήταν το ακόλουθο:

«Σήμερα ο κόσμος του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου ειδικότερα, έχει ένα κενό. Ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές στην ιστορία, ο Ντιέγκο Μαραντόνα, μας άφησε. Αυτό που έκανε για το ποδόσφαιρο θα παραμείνει για πάντα. Τα πιο βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τον κόσμο του ποδοσφαίρου και σε ολόκληρη την Αργεντινή».

Ντιέγκο Μαραντόνα: Το παγκόσμιο τένις αποχαιρετά τον Θεό (photos+ videos)
Ντιέγκο Μαραντόνα: Το παγκόσμιο τένις αποχαιρετά τον Θεό (photos+ videos)
Ντιέγκο Μαραντόνα: Το παγκόσμιο τένις αποχαιρετά τον Θεό (photos+ videos)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×