Στέφανος Τσιτσιπάς: «Άναψε» φωτιές με επαναστατική πρόταση για το τένις (photos)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε στο προσκήνιο και προκαλεί θόρυβο με την επαναστατική του πρόταση για αλλαγές στο τένις.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την εντυπωσιακή του παρουσία στο Ρολάν Γκαρός, δεν τα κατάφερε το ίδιο καλά σε Γουίμπλεντον και Αμβούργο.

Ωστόσο, επέστρεψε στο προσκήνιο με… εκκωφαντικό τρόπο την Κυριακή (18/7) μετά από μία επαναστατική πρόταση, που έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter και η οποία προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας υποστήριξε πως θα πρέπει να επιτρέπεται η παρέμβαση του προπονητή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Άλλωστε, ο Τσιτσιπάς έχει δεχθεί αρκετά coaching-violations στην καριέρα του, ενώ το ίδιο έγινε και πριν από λίγες ημέρες στο Αμβούργο.

Δείτε αναλυτικά στην gallery τα post του Στέφανου Τσιτσιπά, αλλά και μερικές από τις αντιδράσεις:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Άναψε φωτιές με επαναστατική πρόταση για το τένις (photos)
«Το coaching θα έπρεπε να επιτραπεί στο τένις και το άθλημα πρέπει να το αγκαλιάσει. Πιθανόν το τένις να είναι το μοναδικό ατομικό άθλημα παγκοσμίως στο οποίο δεν επιτρέπεται το coaching κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Κάντε το μόνιμο. Είναι καιρός το τένις να κάνει ένα βήμα πιο μπροστά».
Απαντώντας στη συνέχεια σε χρήστες του Twitter ανέφερε: «Όλοι έχουν προπονητή σε αυτό το επίπεδο. Μιλάμε για το επαγγελματικό τένις. Ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιον που δεν είχε προπονητή».
Για να συνεχίσει: «Το τένις πρέπει να εκμοντερνιστεί, το οποίο είναι κάτι δύσκολο μιας και οι… παραδοσιακοί είναι πολύ ισχυροί. Γιατί να τιμωρείσαι για οδηγίες από τον προπονητή στη διάρκεια του αγώνα, ενώ επιτρέπεται σε όλα τα άλλα αθλήματα»
Στέφανος Τσιτσιπάς: Άναψε φωτιές με επαναστατική πρόταση για το τένις (photos)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×