Ολυμπιακοί Αγώνες– Άννα Ντουντουνάκη: «Ένα ρεκόρ και… ότι άλλο έρθει» (photos)

Η Άννα Ντουντουνάκη έγινε τον Μάιο που μας πέρασε η πρώτη Ελληνίδα που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης και τώρα «διψάει» για ρεκόρ στους δεύτερούς της Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ελληνίδα πρωταθλήτρια έγραψε… ιστορία στα 100 μέτρα πεταλούδα, καταρρίπτοντας το Πανελλήνιο ρεκόρ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2021. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο αγωνίστηκε στα 100 μέτρα πεταλούδα και τερμάτισε 18η συνεπώς τώρα στο Τόκιο στοχεύει ακόμη ψηλότερα.

Μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΚΟΕ η Άννα Ντουντουνάκη τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συμμετέχω για δεύτερη φορά σε Ολυμπιακούς αγώνες. Είναι μεγάλη τιμή για κάθε αθλητή η συμμετοχή στην κορυφαία διοργάνωση του κόσμου. Πλέον είμαι πιο ώριμη και πιο έμπειρη σε σχέση με το Ρίο και θέλω να πιστεύω πως αυτό θα με βοηθήσει στο Τόκιο».

Και πρόσθεσε: «Είμαι συνειδητοποιημένη, αποφασισμένη και έχω δουλέψει αρκετά για να πετύχω τους στόχους που έχω θέσει. Αρχικά θέλω να πετύχω ένα ατομικό ρεκόρ και από εκεί και πέρα, ότι αυτό φέρει. Δεν θα ήθελα να υποσχεθώ πολλά, όμως σίγουρα θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

Οι διακρίσεις της είναι οι ακόλουθες: 1η Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2021 (100μ πεταλούδα), 3η Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας (100μ πεταλούδα), 3η Μεσογειακοί Αγώνες 2018 (100μ πεταλούδα, 4χ100μ Μ. Ομαδική).

Ολυμπιακοί Αγώνες–Ντουντουνάκη: «Ένα ρεκόρ και… ότι άλλο έρθει» (photos)
Ολυμπιακοί Αγώνες–Ντουντουνάκη: «Ένα ρεκόρ και… ότι άλλο έρθει» (photos)
Ολυμπιακοί Αγώνες–Ντουντουνάκη: «Ένα ρεκόρ και… ότι άλλο έρθει» (photos)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×