Α1 Πόλο Ανδρών: «Βόμβα» στον Λαιμό ο ΓΣ Περιστερίου, νίκη με ανατροπή και 9-8 τον ΝΟ Βουλιαγμένης

Τη μεγάλη έκπληξη της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πραγματοποίησε ο ΓΣ Περιστερίου, εξαπολύοντας «βόμβα» στον Λαιμό με ένα τεράστιο «διπλό» με 9-8 επί του ΝΟ Βουλιαγμένης, στο ντέρμπι του Β' Ομίλου.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη πήρε μια τεράστια νίκη με ανατροπή και χάλασε το αήττητο των «μπέμπηδων».

Το ματς ήταν δυνατό, με όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι και κλειστές άμυνες. Ο ΝΟΒ είχε καταφέρει μέχρι το τέλος του τρίτου οκτάλεπτου να προηγείται με 6-4. Στη συνέχεια, όμως, οι Περιστεριώτες, μπλόκαραν τα ατού της ομάδας του Κόλιανιν και με έναν εκπληκτικό Νίκο Παπασηφάκη -που πέτυχε 4 γκολ, από τα οποία τα τρία τελευταία και φυσικά το νικηφόρο (9-8, 1.56 πριν από το φινάλε)-, έκαναν την ανατροπή και πήραν τη μεγάλη νίκη.

Έτσι ο ΝΟΒ έχει πλέον συγκάτοικο στην κορυφή της βαθμολογίας τον Πανιώνιο, ενώ ο ΓΣ Περιστερίου είναι στην 3η θέση με 21 β.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 8-9

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 3-1, 2-5.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 3, Τρούλος, Πάπαριτς, Καλογερόπουλος 2, Χαλυβόπουλος Α., Καπότσης 2, Κουρούβανης Ν., Σκουμπάκης, Ανδρεάδης, Κασρτινάκης, Βλάσσης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Φάρκας 1, Φάρμερ 2, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 1, Αγκόρτσας, Παπασηφάκης 4, Τοράκης, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος, Μπιτσάκος Α.

Διαιτητές: Μπιράκης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×